Handbol

El Barça Borges derrota un feble Metalurg Skopje i suma la segona victòria consecutiva (30-19)

El Barça Borges ha sumat la segona victòria consecutiva en la Lliga de Campions d'handbol. Els blaugrana han derrotat el feble Metalurg Skopje, el campió de Macedònia, per un contundent 30-19. Tot i el resultat final, els homes de Manolo Cadenas no han pres l'accelerador fins a la segona part, ja que al descans han arribat amb només tres gols d'avantatge (14-11). En la represa, el Barça ha pressionat en defensa i s'ha emportat un còmode triomf amb un parcial de 16-8 en els segons 30 minuts de partit.

El Barça Borges ha superat sense problemes la visita del feble Metalurg Skopje en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions d'handbol. Els blaugrana han derrotat el campió macedoni amb facilitat, tot i que han hagut d'esperar fins a la segona meitat per sentenciar el tràmit al Palau. Els homes de Manolo Cadenas sempre han portat la iniciativa en el marcador i els visitants han trigat vuit minuts a anotar, i a més des del punt de penal. Però després d'assolir un màxim avantatge de sis gols en els primers minuts (12-6), els blaugrana s'han relaxat i han permès els visitants anar-se'n al descans amb només tres gols per sota (14-11).

En la represa, el Barça no ha volgut donar cap opció a la sorpresa i ha premut l'accelerador fins que les diferències s'han anat eixamplant. Els macedonis s'han estavellat amb la sòlida defensa blaugrana i només han marcat 8 gols en la segona meitat. Al final, els barcelonistes han imposat la seva superioritat i han sentenciat amb un contundent parcial de 16-8 en 30 minuts. Víctor Tomàs, amb sis gols, ha estat el màxim anotador d'un partit que no ha tingut cap història.