Handbol

El Barça Borges acaba amb les il·lusions del Reyno de Navarra i optarà a revalidar el títol de Copa (35-34)

El Barça Borges ha hagut de patir per desfer-se d'un combatiu Reyno de Navarra per un ajustat 35-34 i s'ha classificat per a la final de la Copa del Rei d'handbol que es disputa a Antequera. Els blaugranes han arribat a tenir un màxim avantatge de vuit gols en la segona part però en un tram final per oblidar, els homes de Xavi Pascual s'han encallat en atac i els navarresos han estat a punt de donar la gran sorpresa. Fins i tot han tingut l'última possessió per forçar la pròrroga però Víctor Tomàs ha recuperat una pilota decisiva. El rival del Barça a la final d'aquest diumenge serà l'Ademar de Lleó, que ha donat la sorpresa en imposar-se al Ciudad Real per 26-24.

El Barça Borges s'ha classificat per a la final de la Copa del Rei d'handbol. Els de Xavi Pasqual han patit més del que s'esperava contra el Reyno de Navarra i al final tot just han pogut guanyar d'un gol (35-34). Després d'una primera part molt igualada, en què els blaugranes han arribat al descans amb tres gols d'avantatge (19-16), a la represa el Barça ha començat a obrir una escletxa que semblava definitiva. Però quan millor estava jugant l'equip blaugrana, ha arribat la reacció dels navarresos.

Quan el matx semblava sentenciat, el Barça s'ha encallat en atac i ha hagut de suar de valent per desfer-se d'un rival molt combatiu i que no ha abaixat els braços en cap moment. En la segona part, el Barça ha arribat a guanyar de 8 gols (31-23) però massa imprecisions en la recta final del partit han permès als navarresos lluitar per la victòria. Els últims minuts han estat una autèntica agonia pel Barça, i de fet, el Reyno de Navarra ha disposat de l'última possessió però l'empat que hagués forçat la pròrroga no ha arribat. L'hongarès Lazslo Nagy, amb set dianes, ha estat el màxim golejador del partit.

L'Ademar de Lleó dóna la sorpresa

El Barça, que defensa el títol aconseguit l'any passat a Còrdova, jugarà aquest diumenge la final contra l'Ademar de Lleó, que ha donat la gran sorpresa de la competició en derrotar el totpoderós Ciudad Real en la segona semifinal per 26-24. Els lleonesos han fet un inici de partit espectacular i han passat per sobre dels homes de Talant Duixebàev. Al descans, l'Ademar ja dominava per set gols de diferència (15-8) i aquest avantatge ha estat fonamental per aconseguir el triomf. En la represa, el Ciudad Real ha reaccionat i s'ha arribat a posar a només un gol però ha estat massa tard i finalment s'ha quedat sense temps de completar la remuntada.