El Barça B juga contra el Jaén aquest dissabte per Esport3 (Foto: FCB).
Segona A

El Barça B viatja a Huelva per retrobar-se amb la victòria, i el Girona, a Sòria, amb l'objectiu de continuar sumant

Dos catalans de Segona juguen aquest diumenge, Barça B i Girona. Mentre que els primers volen "tornar al camí de la victòria", els segons volen mantenir-lo. El filial blaugrana es veurà les cares amb el Numància aquest diumenge, a partir de les 17.00 per Esport3.

Actualitzat
Dos catalans de Segona juguen aquest diumenge, Barça B i Girona. Mentre que els primers volen "tornar al camí de la victòria", els segons volen mantenir-lo. El filial blaugrana es veurà les cares amb el Numància aquest diumenge, a partir de les 17.00, per Esport3.

Els homes d'Eusebio afronten aquest partit amb optimisme després de les derrotes contra el Gijón i l'Osca. Per enfrontar-se al Recreativo, Eusebio ha assegurat que volen "mantenir l'esperit que tenim", tot i que no podrà comptar amb Gerard Deulofeu ni Oier Olazábal, que han viatjat amb el Primer equip a Vigo. Al Nuevo Colombino tampoc hi seran Juste, Grimaldo i Lobato, per lesió; en canvi, qui sí que ha tornat a la convocatòria és Kiko Femenía, i Planas, amb l'alta mèdica, ja està a disposició d'Eusebio, que ha declarat que "és una bona notícia recuperar-lo per a aquest partit".

El tècnic del filial blaugrana es trobarà amb un bon conegut, Sergi Barjuán, a qui ha elogiat: "El Sergi està fent una molt bona feina amb el Recre. Ha transmès el seu estil i la seva idea de futbol. El Recre és un equip que vol la possessió de la pilota i que practica un futbol més d'atac". Els blaugranes ara mateix són vuitens, amb 46 punts, i una victòria els permetria recuperar l'autoestima i apropar-se a la zona de "play-off" d'ascens.

Qui sí que ocupa aquesta zona és el Girona, que celebrarà a Los Pajaritos els 200 partits a Segona Divisió. Serà un nou enfrontament, diumenge a les 21.00, perquè els blanc-i-vermells continuïn fent camí cap el somni de Primera. Sobre aquesta situació, l'entrenador del Girona, Joan Francesc Ferrer "Rubi", va explicar dijous en roda de premsa que "queda molta feina per fer però tots estem il·lusionats per tornar a viure moments com el de dissabte passat". Rubi, però, va declarar que el Numància li sembla "un dels millors equips de la segona volta, porta 7 partits sense perdre i en aquests 7 partits només ha encaixat dos gols". Per al tècnic del Girona, el rival és un "equip que ha crescut, que ha anat de més a menys durant la temporada. Són molt pràctics: poden ser creatius però també directes".

A Sòria, els gironins volen continuar sumant per anar fent "càlculs", ja que Rubi ha admès que "amb la mitjana de punts que es porten, penso que la promoció estarà entre els 65 i els 67 punts. Si s'espavilen molt els de baix es pot anar als 68. Queden 33 punts per jugar i ara estem en els 54. Si d'aquests 33 en fem la meitat crec que ens garantirà la promoció". Per continuar sumant, però, el tècnic maresmenc no pot comptar ni amb David García, ni Tébar per lesió; tampoc ha viatjat a Sòria Migue, per sanció, a banda dels lesionats de llarga durada: Benja i Chus Herrero. Les novetats per enfrontar-se al Numància són Kitoko i Juncà. A Los Pajaritos, hi seran també 386 aficionats per donar suport a l'equip.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut