Segona Divisió

El Barça B treu un valuós empat del camp del Betis, líder de Segona (2-2)

El Barça B ha saldat amb empat la seva visita al camp del Betis (2-2), en partit corresponent a la 14a jornada de Lliga de Segona que es va ajornar la setmana passada per culpa de la pluja. L'equip andalús, invicte aquesta temporada al seu estadi, s'ha avançat amb dos gols a l'inici de cada meitat, a càrrec de Rubén Castro (7') i Roversio (47'). Però el Barça B no ha abaixat mai els braços i ha protagonitzat una gran remuntada, amb gols de Nolito (78') i Oriol Romeu (84').

El Barça B no ha perdut la seva personalitat tot i les absències de Thiago, Jonathan, Fontàs, Bartra i Víctor Vázquez, que el dia abans van ser reclamats per jugar -a un bon nivell, a més- amb el primer equip a la Lliga de Campions davant el Rubin Kazan.

El cas, però és que l'equip blaugrana no ha tingut un bon inici a l'estadi Benito Villamarín. L'equip verd-i-blanc sembla decidit a tornar a Primera i davant la seva afició s'estava mostrant intractable, fins aquest vespre. Els andalusos han agafat avanatatge gràcies a un gol matiner de Rubén Castro, que ha trencat el fora de joc i ha superat Jordi Masip. Aquest gol ha obligat el Barça B a jugar a remolc de l'adversari i, tot i que ha tingut opcions per empatar, també és cert que el Betis, jugant a la contra, ha pogut establir el 2-0 en diverses ocasions, sobretot a càrrec del camerunès Emana.

A la represa s'ha repetit la història, però aquesta vegada ha estat Roversio qui ha superat els centrals blaugranes en una jugada com a mínim dubtosa. Tot i el segon gol, el Barça no ha abaixat els braços i al quart d'hora final ha obtingut recompensa a la seva tenacitat. Nolito ha rematat perfectament de cap una centrada de Martín Montoya des de la banda i, sis minuts més tard, Oriol Romeu ha aprofitat una manca d'entesa entre els centrals del Betis per superar el porter Goitia. El Barça B fins i tot ha tingut opcions de fer el tercer davant un Betis noquejat, però ja no hi ha hagut temps per més.