Futbol

El Barça B recupera efectius per intentar guanyar aquest diumenge a Albacete

El Barça B encadenarà el seu segon partit com a visitant aquest diumenge a l'estadi de l'Albacete. Després d'aconseguir un empat valuós al camp del Betis la passada jornada, els homes de Luis Enrique esperen fer un bon resultat davant un rival en hores baixes. A més, el Barça B recupera Andreu Fontàs, Marc Bartra, Jonathan Dos Santos i Víctor Vázquez, que han tornat a entrar a la convocatòria del filial. L'Albacete fa dos encontres que no perd, però es troba, amb tretze punts, en zona de descens. El Barça B ha sortit avui en autocar cap a Albacete, on espera fer nit.

Actualitzat
El Barça B ha sortit aquest dissabte en autocar des de la Ciutat Esportiva en direcció a Albacete, on demà juga el segon partit consecutiu fora de casa. Luis Enrique espera tornar amb els tres punts i trencar la mala ratxa de resultats, tot i l'empat que va aconseguir la passada jornada al camp del Betis. L'entrenador del filial blaugrana podrà comptar amb els homes que van entrar en els plans del primer equip per al partit de Champions de dimarts passat. Thiago, però, segueix amb Pep Guardiola i no ha entrat en la convocatòria del tècnic asturià.

El Barça B no es fia d'un rival situat en els llocs més delicats de la classificació. La necessitat de punts de l'Albacete, la seva intensitat defensiva i la seva fortalesa a casa són les principals virtuts d'un equip que necessita sumar punts amb urgència.

Un rival en hores baixes

L'Albacete, que només porta cinc dels últims 30 punts en joc, tractarà d'escapar de la zona de descens i, a més, posar fi a una nefasta ratxa de deu jornades sense vèncer que l'ha situat en l'antepenúltim lloc de la taula. Tot i la mala ratxa acumulada, el quadre blanc ha millorat el seu joc en les últimes jornades, en què ha aconseguit dos empats davant equips de la zona alta de la classificació (Xerez i Cartagena). El seu entrenador, Antonio Calderón, podrà comptar amb Diego Camacho, migcampista fitxat en el mercat d'hivern. En canvi, té les baixes de Kike i De la Costa, sancionats amb un partit, i Antonio López, que segueix afectat d'una lesió muscular que es va fer davant el Xerez fa dues setmanes.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut