Segona Divisió

El Barça B es veu superat per un Betis amb necessitats al Benito Villamarín (1-0)

El Barça B ha perdut amb el Betis al Benito Villamarín (1-0) després d'encaixar un gol de Rubén Castro a la segona part. El filial blaugrana s'ha vist superat per un conjunt andalús empès per la necessitat i que hauria pogut ampliar l'avantatge si no hagués estat per la falta de punteria.

El Betis, empès per la necessitat, només ha tardat dos minuts en generar la primera acció de perill. Ha estat Rennella que no ha acabat connectant bé per baix. La segona arribada amb perill l'ha protagonitzat Rubén Castro que tampoc ha rematat a temps una centrada. El Barça B ha tingut la primera ocasió als vint minuts de partit. Sandro ha enviat la pilota fora per poc després de rebre una pilota servida per Adama. A la mitja hora, Ortolá ha salvat el gol de Rennella amb una mà providencial.

Rennella en dues ocasions i Rubén Castro, tot seguit, han tornat a portar de corcoll la defensa blaugrana a l'inici de la segona part. En la quarta arribada en quatre minuts ha arribat el gol del Betis que ha signat Rubén Castro. El conjunt andalús ha sortit passant per sobre del filial blaugrana i Ortolá ha salvat en més d'una ocasió les envestides dels davanters bètics. Els verd-i-blancs han pogut ampliar l'avantatge però la falta de punteria els ha passat factura.