El Barça B es deixa remuntar al camp de l'Osca i es manté en zona de descens (2-1)

El filial blaugrana s'havia avançat amb un gol de penal de Carles Aleñá, però els locals han remuntat amb dianes de Gonzalo Melero i Ezequiel Ávila

El Barça B ha patit una dolorosa derrota al camp de l'Osca, que el manté en zona de descens. Després d'una primer part sense gols, els de Gerard López s'han avançat en el minut 57 gràcies a un gol de penal de Carles Aleñá. Però només li ha durat dos minuts l'alegria al filial del Barça, que ha vist com de seguida empatava l'Osca, amb un gol de Gonzalo Melero.

En el minut 64, Ezequiel Ávila ha fet el gol que ha donat la victòria a l'equip aragonès aprofitant la falta de contundència de la defensa barcelonista, que ha donat moltes facilitats en els dos gols encaixats.

L'Osca, que feia dos mesos que no guanyava, és tercer, a només dos punts de l'Sporting i el Rayo Vallecano, i segueix lluitant per l'ascens directe a Primera Divisió. En canvi, el Barça B és quart per la cua, a dos punts de la zona de salvació, quan queden set jornades per acabar el campionat de Segona Divisió. Aquesta nova desfeta complica el futur de Gerard López a la banqueta del filial blaugrana.