El Barça B encaixa la segona derrota a domicili al camp del Còrdova (2-0)

El Barça B va encaixar la segona derrota de la temporada al camp del Còrdova. El filial blaugrana no va fer un bon partit al Nuevo Arcángel i es va veure superat pels locals, que es van avançar amb un gol de cap de Tena en el minut 35. El partit es va complicar encara més per als homes de Luis Enrique, que abans del descans es van quedar amb deu per l'expulsió de Marc Muniesa per doble amonestació. A l'inici de la represa, el brasiler Charles va fer el segon culminant una paret amb Arteaga i va acabar d'ensorrar el conjunt blaugrana. El Barça B va buscar el gol de l'honor tot i jugar en inferioritat però va topar amb el porter local.

Al Nuevo Arcángel, el Barça B va haver de superar massa obstacles per poder puntuar i va encaixar la segona derrota de la temporada, totes dues lluny del Miniestadi. En primer lloc, les badades en defensa, que van propiciar el primer gol andalús, obra de Miguel Ángel Tena, en el minut 35. En segon, l'expulsió de Marc Muniesa, que va veure la segona groga en el minut 41 per una dura entrada.

En superioritat numèrica, el Còrdova va aconseguir el 2-0, obra del brasiler Charles. I en tercer, algunes decisions controvertides de l'àrbitre Bernabé García, que va anul·lar un gol legal a Marc Bartra quan faltava un quart d'hora per al final. Tot i la derrota, l'equip de Luis Enrique es manté a la part alta de la classificació amb 12 punts, mentre que el Còrdova trenca la seva mala ratxa a casa i suma el primer triomf de la temporada davant la seva afició.