Segona

El Barça B empata amb el Saragossa (1-1)

El Barça B ha sumat un punt en el complicat estadi de La Romareda en un partit marcat per la intensa pluja que ha descarregat a Saragossa (1-1).

Els blaugranes han dominat el partit en els primers moments de joc, però els locals han aconseguit fer aflorar els nervis entre els de Gerard López i han començat a perdre pilotes i amenaçar la porteria d'Ortolá.

Després del descans, però, el conjunt català ha recuperat el control de l'enfrontament i ha fet diana amb un gran gol d'Abel Ruiz després de culminar una gran jugada individual. Ara bé, l'alegria amb prou feines ha durat deu minuts, el temps que han necessitat els locals per fer pujar l'empat a 1 definitiu en el marcador de les botes de Guti.

Aquest empat no permet als blaugranes sortir de la zona de descens, però ja estan a només 1 punt d'aconseguir-ho.