El Barça B derrota el Tenerife i suma la quarta victòria a casa de la temporada (3-1)

El Barça B continua sent un equip intractable al Miniestadi aquesta temporada. Quatre partits disputats i quatre victòries, l'última contra un Tenerife que no aixeca el cap, i es mantindrà una jornada més com a cuer de la Segona Divisió. Jonathan Soriano va obrir el camí del triomf en el minut 8, i Nolito, amb una canonada sense angle, va fer el segon abans del descans. Només començar la segona part, Mikel Alonso va retallar distàncies i, quan més pressionaven els canaris a la recerca de l'empat, Carmona va fer el definitiu 3-1. Tot i les baixes d'homes importants com Thiago, Fontàs, Jonathan, Rubén Miño o Marc Muniesa, el filial blaugrana va demostrar que té recanvis amb garantia i se situa quart en la classificació amb 15 punts.

El Miniestadi es manté com un feu inexpugnable per als equips visitants en aquest inici de temporada. El Barça B ha disputat quatre partits al Mini i ha sumat quatre victòries. L'última víctima del filial blaugrana ha estat el Tenerife, en principi un dels teòrics gallets de la categoria, però que està fent un inici de campionat desastrós. Tot i les baixes de jugadors importants com Thiago, Rubén Miño i Fontàs, concentrats amb la selecció espanyola sub-21, a més de Muniesa, sancionat, i Jonathan, lesionat, l'equip de Luis Enrique va demostrar que té recanvis amb garantia en cas d'emergència.

L'andalús Nolito, que ja ha debutat amb el primer equip aquesta temporada, va ser un dels artífexs del triomf del seu equip. L'1-0 va arribar en el minut 8, quan una assistència genial del jugador andalús la va aprofitar Jonathan Soriano amb el seu quart gol de la temporada. El segon gol del Barça B va ser obra de Nolito, que va batre Sergio Aragoneses amb un xut potent sense gaire angle. Si segueix fent les coses així, segur que Guardiola tornarà a comptar amb ell, sobretot després de la lesió de Pedro. I la diferència encara hauria pogut ser més àmplia abans del descans, però Aragoneses va desviar amb la mà un xut de Sergi Roberto des de la frontal que anava al mateix escaire.

Carmona fa la sentència

Després d'uns bons primers 45 minuts, els homes de Luis Enrique van sortir relaxats i el Tenerife ho va aprofitar per retallar distàncies en l'inici de la represa per mitjà de Mikel Alonso, germà del madridista Xabi. Amb el 2-1 els canaris van agafar ànims i van tenir dues ocasions clares per fer l'empat, però es van topar amb un inspirat Oier. La insistència visitant no va tenir premi, i el Barça B va sentenciar el partit amb el 3-1 definitiu, fet per Carmona en el minut 69.

El Tenerife va abaixar els braços i el conjunt blaugrana tampoc va forçar la màquina en un tram final de partit marcat per la lesió al colze d'Abraham, que va haver de ser retirat del terreny de joc en llitera i va deixar l'equip de Luis Enrique amb deu jugadors. Tot i aquest contratemps, el marcador ja no es va moure i el Barça B va sumar un nou triomf a casa que el situa quart amb 15 punts, mentre que el conjunt tinerfeny seguirà una jornada més com a cuer de la categoria amb només un punt en set jornades.