Segona Divisió

El Barça B derrota el Còrdova gràcies a una primera part inspirada en atac (2-0)

Al Barça B només li ha calgut una part, la primera, per liquidar un Còrdova espectral (2-0), que amb prou feines li ha causat problemes en tot el partit. Deulofeu ha fet el primer al minut 20 i després s'ha lesionat. Al 40, Riverola ha anotat el de la tranquil·litat, la mateixa que aconsegueix l'equip amb els 46 punts que té ara mateix.

El Còrdova tenia la idea clara de destruir el joc de toc dels balugrana al mig del camp. Però la tàctica ha quedat aniquilada quan Balliu ha servit en profunditat Deulofeu i aquest, sol, ha fet pujar el primer al marcador.

La seva lesió, una forta contusió de turmell, era una mala notícia per al filial. Però en el seu lloc ha entrat Riverola i ha estat ell qui al límit del descans ha ampliat l'avantatge del seu equip en un xut llunyà que ha desviat un defensa, Charles, al fons de la xarxa.

Ofici blaugrana en la segona part

A la represa, el Barça B ha gestionat bé la seva renda, amb més ofici que art. I això és un mèrit d'aquest equip, desllorigat contínuament per les convocatòries de jugadors per al primer equip. En aquest partit, a més de Tello, tampoc han pogut jugar Muniesa, Montoya i Bartra, pràcticament tota la defensa titular.

El Còrdova ho ha posat fàcil amb el seu joc fosc. Només suma una victòria en les últimes nou sortides. Massa llast per intentar aspirar de debò a l'ascens a Primera Divisió. Ara mateix, els andalusos ocupen l'últim lloc de la zona de "play-off".