Barça

El Barça B jugarà contra l'UCAM Múrcia en l'eliminatòria d'ascens a Segona A

Setze equips, entre ells el Barça B i l'Andorra de Gerard Piqué, lluitaran a Extremadura per les quatre places d'ascens a Segona Divisió.

El  Barça B jugarà contra l'UCAM Múrcia al play off. El filial blaugrana es va classificar com a segon del seu grup. El partit es jugarà aquest diumenge a Don Benito, Extremadura.

L'altre representant de la Federació catalana de Futbol, l'Andorra, jugarà aquest dissabte contra un rival dur, la Reial Societat.

Pel que fa a l'Eivissa, tindrà com a rival el Reial Madrid Castilla entrenat per Raúl González.

Tots els duels seran a partit únic. En cas que hi hagi empat, hi haurà pròrroga. Si la pròrroga acaba en empat, passarà el millor classificat en l'anterior fase. Si es van classificar en la mateixa posició, hi haurà penals.

El Barça B i l'Andorra, si no pugen a segona A, s'integraran en la nova Primera Divisió de la federació Espanyola, dos grups a tot Espanya amb 40 equips, amb el Nàstic. També hi podria entrar algun català més. El Cornellà és ara mateix el més ben situat.

En la segona eliminatòria, on ja només quedaran vuit equips, també s'enfrontaràn els millors contra els pitjors. Els 4 equips guanyadors pujaran directament a la Lliga SmartBank de Segona.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut