Imatge de l'inici de les obres a l'estadi de Montjuïc (FCBarcelona)
barça

El Barça avança com es podrà accedir a Montjuïc i com no: poc cotxe i molt transport públic

El club també ha explicat com resoldrà la situació si hi ha més demanda que oferta d'abonaments

Redacció Esport3Actualitzat

Els socis del Barça han pogut consultar aquest dimarts els dubtes relacionats amb el trasllat a l'estadi Montjuïc, la que serà la casa del primer equip masculí de futbol el curs vinent. Mentre el Camp Nou visqui el tram més intens d'obres, els 82.000 abonats actuals hauran d'escollir entre agafar una excedència o anar al Lluís Companys.

En cas que la demanda superi l'oferta d'aforament --Montjuïc disposa de 56.000 seients--, el club té clar com resoldrà la qüestió: donant preferència a qui hagi tingut més presència aquesta temporada al Camp Nou.

No es podrà pujar en cotxe i es potenciarà el transport públic

Aclarit això, l'aspecte que genera inquietuds en la massa social és l'accessibilitat a la zona. En aquest sentit, s'ha avançat que no es podrà accedir en vehicle privat, "a excepció de les persones amb mobilitat reduïda i dels autocars de les penyes". A canvi es dotarà el públic de més transport públic i llançadores gestionades pel club.

Pel que fa a les motos, claus per descongestionar el trànsit del Camp Nou, es negocia la mobilitat que els serà permesa. Al seu torn, als socis que prefereixen ascendir a la muntanya olímpica caminant els preocupa l'estat de les escales mecàniques.

El nou Camp Nou
El nou Camp Nou i les seves conseqüències el curs 23-24 (CCMA)
Anar al contingut