Hermoso, celebrant un dels seus tres gols (Laliga.com)

El Barça atropella la Reial Societat (1-4) amb un hat-trick de Jennifer Hermoso

Les blaugranes remunten el partit gràcies al triplet de la madrilenya i un gol de Lieke Martens

Triomf convincent del Barça al camp de la Reial Societat (1-4). Les blaugranes, però, han hagut de remuntar el gol inicial de Nerea Izaguirre, de penal, al minut 15. A la primera part, les de Lluís Cortés no han trobat el camí del gol, però a la segona part tot ha canviat.

Els segons 45 minuts a Zubieta ha tingut una autèntica protagonista en clau culer: Jennifer Hermoso. La jugadora madrilenya ha completat un hat-trick gràcies als gols als minuts 50, 80 i 89. Lieke Martens, al minut 76, també s'ha sumat a la festa blaugrana. També cal destacar el triplet d'assistències de Graham Hansen.

Amb els tres d'avui, Hermoso ja suma 27 gols, dos menys que Esther González, del Llevant. El Barça encara té tres partits al davant i la llevantina només un. Les de Lluís Cortés ja sumen 30 victòries en 31 partits.