El Barça B celebra un gol al seu estadi aquesta temporada
El Barça B celebra un gol al seu estadi aquesta temporada
Barça

El Barça Atlètic comunica 11 baixes per a la temporada vinent

La nova etapa amb Rafa Márquez d'entrenador arrencarà amb una profunda renovació de la plantilla

Redacció Esport3Actualitzat

Com si es tractés d'una alineació, el Barça Atlètic ha donat el nom d'onze jugadors que no continuaran la temporada 2022-23.

D'una banda, s'ha comunicat que Jandro Orellana, Lucas de Vega i Gerard Fernández "Peque" no renovaran els seus contractes, que expiren aquesta mateixa nit. Els tres tenen en comú que han estat dels futbolistes més utilitzats pel cessat Sergi Barjuan el curs passat i que deixen enrere llargues trajectòries al club. Jandro (21 anys) va arribar el 2014 per incorporar-se al cadet, De Vega (20 anys) el 2011 i "Peque" (19 anys) en edat infantil.

La nova etapa amb Rafa Márquez a la banqueta arrencarà amb una profunda renovació de la plantilla, ja que tampoc seguiran vuit jugadors més: Guillem Jaime, "Peque" Polo, Ramos Mingo, Arnau Solà, Igor Gomes i Àlex Ruiz, a qui s'han d'afegir Ángel Rodado i Jordi Escobar, que acaben les cessions de l'Eivissa i l'Almeria, respectivament.

Onze jugadors que tanquen les seves etapes de blaugrana i, tal com recorda l'entitat barcelonista, se sumen a les sortides ja consumades del golejador Ferran Jutglà, que ja goleja al Bruges, d'Arnau Comas, al Basilea, i de Lazar Carevic, traspassat al Voivodina.

Anar al contingut