futbol

El Barça aterra a Torí per tornar a fer història

Les blaugrana s'entrenaran a l'escenari de la final aquesta tarda

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha aterrat a Torí per disputar la final de la Champions contra l'Olympique de Lió d'aquest dissabte a les 19.00, que es podrà seguir en directe per TV3.

24 jugadores formen part de l'expedició, la plantilla al complert de Jonatan Giráldez. L'entrenador ha volgut premiar totes les seves jugadores per la gran feina feta durant la temporada. Les lesionades són Cata Coll, Jana Fernández i Bruna Vilamala.

 

El Barça ja es troba a l'hotel de concentració de la capital del Piamont.

Entrenament a l'escenari de la final i roda de premsa

L'equip s'entrenarà aquesta tarda a les 19.30 al Juventus Stadium, l'escenari de la final. Abans, Paredes i Alexia faran una roda de premsa a les 18.45 per analitzar la final. l'Olympique de Lió s'entrenarà abans, a les 17.30, un cop feta la roda de premsa prèvia.  Aquestes rodes de premsa es podran seguir en directe al canal Esport3, dins la programació especial en motiu de la final de la Champions de Torí.

Marea blaugrana a Torí 

Milers d'aficionats del Barça s'estan desplaçant cap a Torí per donar suport a l'equip per a guanyar la segona Champions consecutiva. 40 autocars i 3 vols xàrter sortiran en direcció la ciutat italiana, a més dels qui decideixen agafar un vol regular o anar en cotxe.

 

L'Ajuntament de Barcelona col·locarà una pantalla gegant a la plaça de Catalunya per seguir la final en un espai delimitat per a unes 20.000 persones.

 

ARXIVAT A:
Final Champions femenina Barça - Lió
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut