Futbol

El Barça assalta el Bernabéu (0-3) i es classifica per a una nova final de Copa

El Barça es classifica per a la sisena final consecutiva de Copa després de guanyar per 0-3 al Bernabéu amb dos gols de Suárez i un de Varane en pròpia porta

Actualitzat

Valverde apostava per l'onze titular més previsible per intentar classificar-se per a la final de Copa, amb Lenglet de central i Sergi Roberto al mig del camp. Una aposta que durant el primer temps naufragava. Els blaugranes oferien un joc lent i sense profunditat, de fet durant els primers 45 minuts eren incapaços de generar cap ocasió de gol clara.

El Madrid esperava tancat al darrera les opcions de sortir al contracop i amb aquest plantejament se li presentaven opció per liquidar l'eliminatòria. Però Vinicius, l'home amb més protagonisme ofensiu, mostrava una definició defectuosa. Tampoc Benzema aprofitava alguna de les jugades amb més perill. Amb aquest panorama, el Barça tenia sort d'arribar indemne al vestidor.

Però només encetar-se el segon temps, els blaugranes han convertit la primera opció per marcar en gol, una centrada de Dembélé la convertia en la primera diana del matx Luis Suárez. Màxima efectivitat dels homes de Valverde. Després, el Madrid ha continuat dominant el joc i disposava de clares oportunitats per empatar, però Vinícius, malgrat ser el jugador blanc més destacat, ha fallat en el més important, el gol. I quan la rematada dels de Solari era bona, com una de Reguilón, apareixia la figura salvadora de Ter Stegen.

L'eliminatòria ha quedat sentenciada en una jugada afortunada, Dembélé feia una centrada cap Suárez que Varane ha enviat directament a la xarxa de la seva pròpia porteria. Era el zero a dos que ensorrava les esperances madridistes. Un marcador que s'ha ampliat gràcies a un clar penal de Casemiro sobre Suárez. L'uruguaià el transformava a l'estil Panenka i feia el 0-3 definitiu. Un Barça molt pràctic i brillant en la definició deixava el Madrid lluny de la Copa. Sevilla espera els blaugranes.  

Sense fer un partit brillant, i aprofitant les seves ocasions puntuals, el Barça ha superat novament el seu gran rival al Santiago Bernabéu i buscarà el cinquè títol de Copa consecutiu al Benito Villamarín el 25 de maig.

Així ha estat la celebració blaugrana en el vestidor:

 

 

ARXIVAT A:
Luis Suárez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut