Hiroki Abe en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça arriba a un acord per al fitxatge de Hiroki Abe i traspassa Ortolá al Tenerife

El migcampista japonès, de 20 anys, s'incorporaria en la disciplina del filial i el porter alacantí marxa traspassat al Tenerife després de les seves cessions a l'Alabès i el Deportivo de la Corunya

Actualitzat

El japonès Hiroki Abe jugarà al Barça la pròxima temporada. Així de clar ho ha anunciat el seu club de procedència, el Kashima Antlers, que ha especificat que un cop superada la revisió mèdica es tancarà l'acord definitiu amb el club blaugrana. El migcampista japonès, de 20 anys, començaria jugant al filial del Barça.

Acord per al traspàs d'Ortolá al Tenerife

El FC Barcelona ha arribat a un acord pel traspàs del jugador Adrián Ortolá al Tenerife. El porter alacantí va arribar al 2013 al Barça B, on va jugar tres temporades, fins al 2016. Al curs 2016-17 va marxar cedit a l'Alabès, i a la temporada següent, va tornar al Barça B sota les ordres de Gerard López. Finalment, Ortolá va estar cedit el passat curs 2018-19 al Deportivo de la Corunya, i ara marxa traspassat al Tenerife, de la Segona Divisió A, on espera tenir els minuts que no ha tingut les últimes temporades.

 

ARXIVAT A:
Barça B
Anar al contingut