Barça

El Barça arrenca la temporada oficial amb l'anada de la Supercopa espanyola a San Mamés

El Barça ja és a Bilbao, on avui a les deu de la nit té el primer compromís oficial de la temporada: l'anada de la Supercopa d'Espanya davant l'Athletic Club. I ho farà sense Leo Messi, que no ha entrat a la convocatòria i no jugarà a San Mamés. Pep Guardiola no es vol arriscar i vol reservar l'argentí per als pròxims partits després dels problemes físics que ha arrossegat durant tota la setmana. A més, el tècnic del Barça ha anunciat que deixarà marxar Messi a l'Argentina per jugar el decisiu partit davant del Brasil del 5 de setembre. Per tant, Messi es perdrà el primer partit de Lliga davant l'Sporting al Camp Nou.

Actualitzat
El Barça ha arribat avui al migdia a Bilbao, on aquest vespre comença la temporada de manera oficial. L'anada de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club suposarà l'estrena dels campions del triplet. Guardiola té baixes significatives per aquest partit, com Iniesta, Márquez, Ibrahimovic i Messi. L'argentí possiblement sí que jugarà el Gamper dimecres que ve, però es perdrà l'estrena a la Lliga davant l'Sporting. Guardiola li ha donat permís perquè marxi a jugar amb la seva selecció.

Sí que han viatjat Henry, dubte fins a l'entrenament d'ahir per unes molèsties als tendons d'Aquil·les, i els jugadors del planter Muniesa, Fontàs, Jeffren i Jonathan dos Santos. En canvi, el brasiler Henrique s'ha quedat fora per decisió tècnica i el seu futur al Barça pinta cada vegada més negre. Després de jugar la temporada passada cedit al Bayer Leverkusen, el club no descarta una segona cessió. 

El Barça buscarà encarrilar la seva vuitena Supercopa, un títol que no guanya des de fa tres anys, quan ho va fer contra l'Espanyol. La primera va ser precisament contra l'Athletic Club, la temporada 1983-1984.
Anar al contingut