Els jugadors del Barça preparen el debut contra el Tiumen rus (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça arrenca la Main Round de la Champions contra el Tiumen rus

Els blaugranes s'enfrontaran al vigent campió de la lliga russa en una fase que es disputa a la ciutat lituana de Jovanova amb les baixes dels lesionats Esquerdinha, Sergio Lozano i Aicardo

Actualitzat

El Barça debutarà aquest dimarts en la Main Round de la Lliga de Campions de futbol sala contra el Tiumen rus, considerat el "rival a batre" pel tècnic blaugrana, Andreu Plaza, per assolir la primera plaça del grup. Els altres dos rivals seran l'Aiat del Kazakhstan dimecres i el Vitis lituà divendres.

Els blaugranes s'enfrontaran al vigent campió de la lliga russa en una fase que es disputa a la ciutat lituana de Jovanova amb les baixes dels lesionats Esquerdinha, Sergio Lozano i Aicardo. Per aquest motiu, Plaza ha completat la convocatòria amb tres jugadors del filial, Àlex Lluch, Alejandro Cerón i Bernat Povill, aquests dos últims campions d'Europa sub-21 amb la selecció espanyola.

El Barça arrencarà el torneig contra el campió rus, que no ha fet un bon inici de temporada després d'encaixar dues derrotes en les primeres sis jornades de lliga. A les seves files destaquen l'ala Antoxkin i el pivot Bruno Taffy, exjugador del Movistar Inter i el Palma Futsal. Serà un partit especial per al brasiler Ferrao, que va jugar al Tiumen entre el 2011 i el 2014 abans de recalar al Palau per convertir-se en un referent mundial. Ferrao ha començat la temporada com un tro i amb set gols és la gran amenaça del seu exequip.

Anar al contingut