Handbol

El Barça arrenca el camí a la Champions a la pista del Zaporíjia

Els blaugranes debuten contra un rival amb el qual mai s'han enfrontat en un partit que Esport3 oferirà en directe a les 18.45

Joan Ramon VallvéActualitzat

Encara no se sap qui és el guanyador de la Champions d'handbol de la temporada passada, la 2019-2020, que ja comença la següent. El Barça debuta aquest dijous a Europa a la pista d'un rival amb qui mai s'ha enfrontat, l'HC Motor Zaporíjia ucraïnès. Un any més, Esport3 hi serà en directe, avui a partir de les 18.45.

El Barça d'handbol afronta una temporada insòlita. Tindrà la possibilitat de guanyar dues Champions, un títol que fa 5 anys que se'ls resisteix. A finals de desembre disputaran la Final a 4 pendent de la temporada passada, suspesa per la pandèmia. I avui arrenca una nova temporada amb final, també a Colònia, al més de juny.

De moment, ni l'entrenador Xavi Pascual ni el seu fill Àlex --contagiat de Covid-- no han pogut viatjar a Ucraïna. Aquest 2020 es compleixen 35 anys de les transmissions de la Copa d'Europa d'handbol a Televisió de Catalunya, i aquest any s'anuncia la Champions més espectacular de la història, disputada entre setmana, competint televisivament amb la Champions de futbol o l'Eurolliga de bàsquet. Cada setmana, el canal Esport3 farà un seguiment dels partits, amb més de dues hores de transmissió. Però la competició després de dues dècades tindrà una gran absència: el capità blaugrana Víctor Tomàs, després d'una retirada forçosa sense poder aixecar un últim títol. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut