Pau Gasol ha donat un bon relleu a Brandon Davies (acb Photo / E. Cobos)
Bàsquet

El Barça apallissa el Tenerife abans de la Final Four de Colònia (72-96)

Partit molt complet del Barça en l'últim enfrontament abans de la gran cita europea de la temporada. La defensa i la inspiració de diversos homes han deixat el Tenerife sense resposta. Victòria contundent, tot esperant la millor versió de Mirotic

Redaccó Esport3Actualitzat

El Barça ha tret a passejar la seva defensa per Tenerife i malgrat el talent individual d'homes com Huertas i Fitipaldo, els de Txus Vidorreta, tercers de la fase regular, s'han quedat amb 30 punts al descans -amb 11 pèrdues de pilota. Shermadini, candidat a MVP, anul·lat. Brandon Davies li guanyava el duel en el joc interior.

El georgià ha millorat prestacions en la segona part. Però també ha entrat en partit Pau Gasol -12 punts i 5 rebots en 16 minuts. I més jugadors visitants, com Kyle Kuric, que ha aconseguit cistelles d'etiqueta per trencar el partit en l'últim quart. Els de Jasikevicius han acabat a un nivell molt alt als dos costats de la pista i han vençut amb contundència en una de les pistes més complicades. Amb Brandon Davies, oferint un recital de moviments.

El Barça acaba segon amb només 4 derrotes. L'ACB, amb un play-off contra la Penya, amb dates surrealistes i al millor de tres partits, queda aparcat. Divendres, semifinals contra l'Armani.

ARXIVAT A:
ACBPau Gasol
Anar al contingut