L'equip blaugrana en una imatge d'arxiu. (Font: FCB)
L'equip blaugrana en una imatge d'arxiu. (Font: FCB)
Futbol sala

El Barça apallissa el Mosteiro Bembrive als vuitens de final de la Copa del Rei (2-12)

El Barça de futbol sala ha superat el tràmit dels vuitens de Copa del Rei després de superar amb claredat el Mosteiro Bembrive de la Segona Divisió B (2-12). Els homes de Marc Carmona han imprès un ritme molt elevat des de l'inici i no han deixat somiar gaire minuts a l'equip gallec amb la possible classificació.

Actualitzat

El Barça de futbol sala ha superat el tràmit dels vuitens de Copa del Rei i ha destrossat el Mosteiro Bembrive de la Segona Divisió B (2-12). Els homes de Marc Carmona han imprès un ritme que no ha deixat espai perquè l'equip gallec reaccionés.

Els gols de Wilde (dos), Aicardo, Lin, Lozano (tres), Gabriel, Bateria (tres) i Ari han servit per passar la ronda i superar clarament l'equip de Roberto Carlos Garcia Carballo "Pitu", que ha vist com els blaugranes ja tenien encarrilada l'eliminatòria als quinze minuts de matx (0-5).

La superioritat blaugrana s'ha vist sobre el parquet i els locals només han mostrat perill a l'àrea culer mitjançant dos dobles penals, que Cristian ha aturat. Els locals no han pogut aturar l'atac blaugrana liderat per Lozano, Wilde i Lin. Els dos protagonistes han estat Bateria i Lozano, que han aconseguit un "hat-trick" cadascun. Amb aquesta golejada, els blaugranes han aconseguit el millor registre golejador de la seva història a la Copa del Rei.

Amb aquest triomf, els dos representants catalans als vuitens de final han obtingut la classificació després que dimarts el Marfil de Santa Coloma superés el Colegios Arenas de Gran Canària (4-5).

 

 

Anar al contingut