Handbol

El Barça apallissa el Fraikin Granollers i es classifica per a les semifinals (42-27)

El conjunt blaugrana s'ha desfet clarament dels vallesans en un derbi català sense història i s'enfrontarà a l'Ademar de Lleó per un lloc a la final de diumenge

Miquel RibasActualitzat

El Barça ha complert amb els pronòstics i ha apallissat el Fraikin Granollers de 15 gols d'avantatge (42-27). Els vallesans, com sempre, ho han donat tot, però la diferència entre les dues plantilles és abismal. Els blaugranes, que ha tingut un 81% d'efectivitat, han sortit endollats i disposats a encarrilar el derbi català dels quarts de final de la Copa del Rei a les primeres de canvi. Els ràpids contraatacs han estat una autèntica piconadora sobre la porteria del Granollers. Aleix Gómez i Aitor Ariño, amb 5 i 4 gols, respectivament, han posat la directa, amb 9 gols dels 18 que ha fet al Barça al contraatac. El Granollers ha jugat a batzegades, però al descans ja perdia de vuit (21-13).

En la segona meitat el festival barcelonista ha continuat davant la impotència de l'equip d'Antonio Rama, que ha estat un espàrring qualificat. Fins a 17 gols de diferència han arribat a tenir els jugadors de Xavi Pascual. Al final ha quedat en 15. Raúl Entrerríos, amb sis gols, ha estat el màxim anotador blaugrana. Ara els blaugranes jugaran la semifinal contra l'Ademar de Lleó, que ha superat al Logronyo La Rioja.

El Barça és el gran favorit per aixecar la setena Copa del Rei consecutiva, i la 24a de la seva història.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut