El Barça apallissa el Darussafaka (97-65) i suma la novena victòria a l'Eurolliga

Els blaugranes comencen l'any i la segona volta de la competició amb una còmoda victòria per consolidar les seves opcions de play-off

El Barça ha començat amb la novetat de Jaka Blazic al cinc inicial, un jugador que havia perdut pes a l'equip en els darrers partits. La jugada li ha sortit bé a Pesic. Vendaval ofensiu al primer període amb 29 punts dels blaugrana per 16 dels turcs. Més tretze per als de Pesic que han començat el duel amb molt bones sensacions.

La millor versió del Barça ha continuat a l'inici del segon període i amb un parcial de 15 - 2 s'ha col·locat amb una còmode renta de 44 a 18. I els blaugranes han marxat al vestidor amb un avantatge aclaparador (54-27) amb una versió excelsa de l'eslovè Blazic (10 punts) i un monòleg de l'equip de Pesic que no ha tingut rival (rebots 27-9 ; valoració 75-15).

A la segona meitat el Barça n'ha tingut prou en controlar al rival. La baixada d'intensitat s'ha notat amb el parcial del tercer quart (19-18). Però el marcador global continuava amb un clar 73 a 45 amb Pesic dosificant els minuts dels seus jugadors i el francès Heurtel agafant protagonisme amb punts i assistències.

Ja sense història davant un rival molt inferior, el festí blaugrana ha continuat en plan dominador fins a deixar el lluminós en un clar  97 a 65 i amb espectacle sobre la pista en les seves darreres jugades.

Heurtel amb 18 punts i 26 de valoració ha estat el jugador amb els números més destacables.