El txec volador ja ha trepitjat el Palau
El txec volador ja ha trepitjat el Palau
Bàsquet

El Barça anuncia la incorporació de Jan Vesely

El pivot txec, de 32 anys i 2,13 m, firma per a tres temporades, fins al 2025

Actualitzat

La incorporació de Jan Vesely era una de les que es donava per feta i el comunicat oficial ha arribat aquest divendres. El Barça ha anunciat la incorporació del pivot txec, de 32 anys i 2,13 m, per reforçar l'equip després de la marxa de Brandon Davis.

Vesely, que arriba procedent del Fenerbahçe, firma per a tres temporades amb el Barça, fins al 2025. L'internacional txec és un clàssic de l'Eurolliga, amb 276 partits en total entre el Partizan (54) i el Fenerbahçe (222), amb qui va guanyar el títol el 2017. Va ser nomenat MVP de la competició la temporada 2018-19.

 

El mateix Vesely, en les seves declaracions com a nou jugador del club, explica que la seva connexió amb el Barça i amb el president Joan Laporta ve de lluny: 

"Parlava amb el president que fa 16 anys ja vam parlar sobre la possibilitat que vingués a jugar aquí i aleshores vaig triar un altre camí. Ara, tot aquest temps després, sóc aquí" 

 

 

El de Vesely és el primer reforç oficial i els següents a anunciar-se haurien de ser el del seu compatriota Tomas Satoransky i el de l'alemany d'origen brasiler Oscar da Silva. 
Anar al contingut