Junior Firpo, vestit de blaugrana en un muntatge del club (@FCBarcelona)
Barça

El Barça anuncia el fitxatge de Junior Firpo

El club blaugrana pagarà al Betis 18 milions d'euros més 12 en variables pel lateral, de 22 anys, que tindrà una clàusula de 200 milions

Actualitzat

Junior Firpo ha passat finalment aquest matí la revisió mèdica a la Ciutat Esportiva del Barça com a pas previ per estampar la seva firma com a nou jugador de l'equip blaugrana. La concidència amb el Congrés Mundial de penyes ha fet que el procediment del seu anunci oficial com a nova incorporació del Barça variés una mica respecte al d'altres fitxatges.

Un cop superades les proves, Junior ha anat al Congrés, on ha estat presentat juntament amb els altres nous jugadors de l'equip: De Jong, Neto, Griezmann i Wagué, promogut aquest estiu al primer equip. El flamant jugador blaugrana no és a temps de jugar el Gamper, però sí d'incorporar-se aquest dilluns a l'expedició blaugrana que viatjarà als Estats Units.  

Junior és un lateral esquerre de 22 anys amb clara vocació atacant. Nascut a la República Dominicana, la seva família es va traslladar a Andalusia quan ell era petit. Format a les categories inferiors del Betis, va debutar al primer equip fa dues temporades, i des d'aleshores s'ha consolidat, jugant 43 partits a Primera i anotant 3 gols. Aquest estiu s'ha proclamat campió d'Europa amb la selecció espanyola sub-21.

El fitxatge s'ha tancat per uns 18 milions d'euros fixos més 12 de variables. El jugador s'ha compromès fins al 2024 i tindrà una clàusula de 200 milions d'euros.    

 

Anar al contingut