El Barça i Laporta, lligats de mans i peus a l'hora de fitxar
El Barça i Laporta, lligats de mans i peus a l'hora de fitxar
Barça

El Barça, amb opcions mínimes de fitxar en el mercat d'hivern

El Barça no podrà inscriure Gavi al primer equip en el mercat d'hivern. Era la prioritat del club, però, tot i el traspàs de Memphis, no ha generat prou estalvi de cara a la temporada que ve

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua negociant i parlant amb la Lliga per saber com queda la situació del fair play financer en aquest mercat d'hivern. Hi ha disparitat de criteris entre les dues bandes. Ara mateix, però, pinten bastos per al Barça, ja que l'àrea esportiva veu molt complicat poder fer alguna incorporació abans del 31 de gener

Fins i tot Xavi, durant la roda de premsa d'avui, no ha tancat la porta a aquesta possibilitat tot i reconèixer que les opcions són mínimes.

 

Ni amb la sortida de Memphis i Piqué

Amb la sortida de Memphis a l'Atlètic de Madrid, el Barça ha alliberat uns 9 milions d'euros bruts de massa salarial, entre traspàs i l'estalvi de la fitxa. A més a més, la retirada de Gerard Piqué també va ajudar que el marge fos més ample (al voltant dels 15 milions).

Dos moviments que fan creure al club blaugrana que està en disposició d'abordar un fitxatge durant aquest mercat d'hivern. Segons criteris de la Lliga, però, la marxa del neerlandès i del català encara no són suficients per dur a terme una operació d'aquestes característiques. D'aquesta manera, Mateu Alemany, que està explorant el mercat per buscant un substitut de Memphis i mostrant interès per diversos jugadors, està lligat de mans per la Liga per tirat endavant aquestes futures operacions.

 

Davant d'aquest panorama, el Barça es veuria obligat a fer algun traspàs més o rebaixar el sou d'algun jugador per intentar reforçar l'equip entrenat per Xavi Hernández.

Gavi, Araujo i Balde, prioritaris

Si s'acabés fent un fitxatge, hauria de ser una oportunitat de mercat, tal i com la que es va dur a terme fa un any amb la incorporació de Pierre-Emerick Aubameyang. La prioritat del club ara mateix, però, és fer efectius els nous contractes de Gavi i Ronald Araujo davant la Lliga, a més a més d'abordar la renovació d'Alejandro Balde.Que està molt ben encarrilada.

Anar al contingut