Futbol sala

El Barça Alusport s'imposa a El Pozo de Múrcia i revalida la Copa de Rei per tercer any consecutiu (6-3)

El Barça Alusport s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de futbol sala per tercer any consecutiu. Els blaugranes han derrotat El Pozo Múrcia per 6-3 en la final disputada a Irun i s'han refermat com els grans dominadors d'aquesta competició. Els homes de Marc Carmona han fet una gran primera part i han arribat a guanyar per 5-0 però en la represa els murcians han retallat distàncies i han posat emoció a una final que semblava sentenciada fins que Gabriel ha fet el gol de la tranquil·litat.

El Barça Alusport s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de futbol sala per tercer any consecutiu. Els blaugranes han derrotat El Pozo Múrcia per 6-3 en la final disputada a Irun i s'han refermat com els grans dominadors d'aquesta competició. El conjunt de Marc Carmona ha fet una gran primera part i han agafat un clar avantatge de 5-0, que ja pràcticament els assegurava el títol abans del descans. Torras ha inaugurat el marcador en el minut 3, Sergio Lozano ha fet el segon en el minut 10 i Gabriel, Igor i Aicardo han culminat la maneta en un primer quart d'hora estel·lar.

L'equip murcià ha reaccionat i a la segona part s'ha situat amb un amenaçador 5-3 amb dianes de Paulinho, Suazo i Kike. La incertesa s'ha mantingut fins que Gabriel ha donat la tranquil·litat definitiva en anotar el 6-3. Aquest és el segon títol del Barça de futbol sala aquesta temporada, compensa la decepció de la Final Four de la UEFA Futsal Cup i serveix per recuperar la moral de la plantilla cara als "play-off" pel títol de Lliga, en què els blaugranes són també els actuals campions.