Futbol sala

El Barça Alusport jugarà les semifinals de la Copa Espanya contra l'Inter Movistar

El Barça Alusport s'ha classificat per a les semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala en derrotar el Caja Segovia per 0-3 en el primer partit de quarts de final, que s'ha disputat a Logronyo. Després d'una primera part sense gols, en el segon temps, el Barça ha sentenciat el partit, amb dos gols de Sergio Lozano i un de Saad. L'equip blaugrana busca revalidar el títol aconseguit la temporada passada i el seu rival en semifinals serà l'Inter Movistar. Els madrilenys han guanyat el Pozo Múrcia en un autèntic bany 5-0.

Gran primer pas del campió per aconseguir l'objectiu. El Barça ha aixecat el teló de la Copa amb solvència. Primera part sense gols, però amb pals de Wilde i Torras, i amb el porter de Caja Segovia salvant infinitat d'ocasions. La segona part començava amb una gran aturada de Cristian el porter del Barça a Fabián. A partir d'aquí, però, festival culer amb l'home de moda a Europa, Sergio Lozano, de protagonista. El 9 blaugrana trencava l'equilibri amb dos gols en quatre minuts del 24 al 28, el segon amb una gran combinació amb Javi Rodríguez. Un cop de taló de fantasia d'Ari Santos posava en safata a Saad el definitiu 0-3 per al Barça, que passava a les semifinals de dissabte per la porta gran.

L'Inter Movistar supera el Pozo Múrcia

L'Inter Movistar serà el rival del Barça Alusport després d'imposar al Pozo Múrcia per un clar 5-0. L'Inter ha aconseguit una golejada inesperada, contra un equip que està invicte a la lliga i que feia 6 mesos que no perdia cap partit. Divendres es juguen els partits Carnicer-Lovelle i Triman Navarra-Talavera, d'on sortirà l'altra semifinal.