Desesperació a les files blaugranes per una nova desfeta (@FCBfutbolsala)
futbol sala

El Barça agreuja la seva crisi de resultats amb una nova derrota davant Inter (2-3)

Els blaugranes, que han topat amb un gran Herrero, no coneixen encara la victòria i sumen només 1 punt en quatre partits

Xavi LorenteActualitzat

Situació preocupant. El campió d'Europa no aixeca el cap a la lliga. Derrota a l'estrena davant del Peníscola (3-4), empat davant de Cartagena (2-2), derrota a Còrdova (3-1) i aquest dimecres nova derrota davant Inter (2-3) al Palau. Un punt de dotze possibles que deixen el Barça com a cuer de Primera amb un partit menys.

Els blaugranes han començat perdent amb gol desgraciat de Dani Saldise. Mala sortida de pressió de Coelho que ha aprofitat el pivot de l'Inter per avançar el seu equip al minut 13. Els d'Andreu Plaza han topat amb un gran Jesús Herrero. El porter madrileny ha salvat accions clares de gol d'Esquerdinha, Daniel i Ferrao. Dyego ha estavellat un tir al travesser. Del possible 1 a 1 s'ha passat al 0 a 2 de Fer Drassler en un xut llunyà que desvia Adolfo amb l'esquena a la xarxa al minut 29.

El Barça ho ha provat de totes les maneres. Amb l'atac de porter jugador ha aconseguit reduir distàncies. Daniel Shiraishi ha fet l'1 a 2 al minut 37. Ferrao ha fallat un doble penal. A 2 minuts i mig del final, Dyego ha vist la targeta vermella després d'agafar la pilota amb les mans a dins l'àrea pensant que encara era el porter jugador. El penal l'ha fallat Borja, que l'ha llançat fora. Els blaugranes han aguantat en inferioritat numèrica el marcador. En igualtat de condicions i amb el Barça ja a la desesperada ha arribat l'1 a 3 de l'exblaugrana Eric Martel a 9 segons del final. Esquerdinha ha marcat sobre la botzina el definitiu 2 a 3, un gol estèril després d'un córner picat per Daniel. L'equip queda molt tocat, però ni molt menys enfonsat. La lliga és molt llarga.