Dídac Plana serà baixa per lesió (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça afrontarà la Copa Intercontinental sense el lesionat Dídac Plana

El porter català del Barça té un trencament fibril·lar en el recte anterior de la cuixa dreta i estarà fora de combat en la semifinal contra el Boca Juniors argentí, i també en la hipotètica final de diumenge davant el guanyador del duel brasiler entre el Magnus i el Corinthians

Actualitzat

Dídac Plana serà baixa per al que queda de Copa Intercontinental de futbol sala. El porter català del Barça té un trencament fibril·lar en el recte anterior de la cuixa dreta i estarà fora de combat en la semifinal contra el Boca Juniors argentí, i també en la hipotètica final de diumenge davant el guanyador del duel brasiler entre el Magnus i el Corinthians.

El porter del filial Óscar de la Faya serà el substitut de Dídac Plana en la convocatòria per al pròxim partit contra el Boca Juniors. El jove porter madrileny, que és internacional en categories inferiors amb la selecció espanyola, forma part de l'expedició de 16 jugadors que s'han desplaçat a Bangkok i debutarà en una llista oficial amb el primer equip blaugrana.

Anar al contingut