valverde
Ernesto Valverde, en una imatge d'arxiu
Barça

El Barça afronta tres partits consecutius a casa per aclarir el camí a la Lliga i a la Champions

Un cop es reprenguin les competicions de clubs, l'equip blaugrana rebrà de forma consecutiva el Sevilla, actual líder de la Lliga, l'Inter de Milà i el Reial Madrid

Xavier LemusActualitzat
Ernesto Valverde no tornarà a veure als seus jugadors fins dimarts. Aquest dijous feien l'últim entrenament i el tècnic donava descans als jugadors que no participen en partits de seleccions. A la tornada, els espera un calendari decisiu per recuperar el lideratge a la Lliga i poder aplanar el camí per classificar-se per als vuitens de final de la Champions. Tres partits, a més, amb el Camp Nou com a escenari.

El primer els enfrontarà contra l'actual líder del campionat, el Sevilla (dissabte 20 d'octubre, 20.45). En cas de triomf, els blaugranes es tornarien a situar primers a la Lliga. Posteriorment, visita de l'Inter de Milà a la Champions (dimecres 24, 21.00). En aquest cas, una victòria situaria el Barça com el gran favorit per finalitzar com a primer de grup i deixaria molt encarrilat el pas als vuitens de final. I el tercer visitant és el més esperat de la temporada, el Reial Madrid (diumenge 28, 16.15). Un conjunt blanc amb el seu entrenador qüestionat i pel qual aquest partit també és un gran examen. Partits claus en la lluita per la Lliga i la Champions.

Pendents d'Umtiti

Qui continua fora dels plans de Valverde és Samuel Umtiti. El central francès continua amb el tractament conservador per intentar superar les molèsties al cartílag del genoll esquerre. Si finalment passés pel quiròfan seria baixa de llarga durada. En principi, el club no preveu en el pressupost cap fitxatge al mercat d'hivern, només es replantejaria el tema en cas d'emergència.

Anar al contingut