Futbol

El Barça afronta sis dels partits més exigents de la temporada, entre Lliga i Champions, en els pròxims trenta dies

Quatre xocs contra el Vila-real, el Madrid, el València i la Reial Societat poden decidir la Lliga, i, al mig, s'hi encaixa una dura eliminatòria de Champions contra l'Atlètic

Actualitzat

El mal temps amb què s'avisa el començament de la primavera és poca cosa en comparació amb el que espera al FC Barcelona en aquest inici d'estació. L'equip de Luis Enrique entra en una fase clau de la temporada, en la qual es decidirà el futur en dos dels tres títols que hi ha en joc, la Lliga i la Champions.

Per reeditar el triplet, els blaugranes no tindran més remei que viure el pròxim mes com si volguessin elevar l'actual rècord d'imbatibilitat (38 partits) fins a cotes estratosfèriques.

Val a dir que aquest cap de setmana, el Barça juga l'últim partit de Lliga exigent fora de casa, contra el Vila-real (20 de març), el quart classificat. A casa, però, els partits no tenen res de senzill: cal rebre el Reial Madrid (2 d'abril) i el València (20 d'abril), i al mig d'això hi ha una visita a Anoeta, contra la Reial Societat (9 d'abril). Amb la dificultat que suposa, si el Barça suma els 12 punts possibles, tindrà la Lliga virtualment sentenciada.

El plat fort, però, és l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions, que comença només tres dies després del clàssic del Camp Nou.

El sorteig no ha estat benèvol amb els interessos culers i li ha reservat un dels rivals més durs que queden en competició, l'Atlètic de Madrid del Cholo Simeone. A més, amb la tornada fora de casa. El primer partit serà al Camp Nou el 5 d'abril (en directe per TV3), i, el segon, al Calderón, el dia 17.  

Vénen sis partits com sis finals, en tot just un mes. El Barça dels rècords té un nou repte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut