Barça

El Barça afronta les últimes nou jornades de Lliga amb un marge de cinc punts sobre el Madrid

El Barça arriba a l'aturada de la Lliga pels compromisos de seleccions amb l'avantatge intacte com a líder. Els blaugranes mantenen els cinc punts de marge sobre el Reial Madrid després de guanyar el Getafe per 2 a 1 amb gols de Dani Alves i Bojan. El davanter de Linyola va celebrar marcant en el seu partit número 100 a la competició. Els de Guardiola ja fa 27 jornades que no perden, i ahir van voler dedicar el triomf al seu company Éric Abidal. L'única nota negativa del matx va ser que Xavi va veure la cinquena targeta groga i es perdrà per sanció el pròxim partit, al camp del Vila-real.

Actualitzat
Al Barça li queden 27 punts per disputar, nou jornades per revalidar el títol de Lliga. Tot està per decidir i, després de l'aturada de la setmana que ve pels compromisos de les seleccions, comença el tram decisiu de la temporada. Els blaugranes l'afrontaran amb cinc punts de marge respecte al Reial Madrid. Els de Guardiola van resoldre el compromís amb el Getafe amb victòria dedicada a Éric Abidal mentre que els blancs tampoc van fallar en el derbi madrileny al Calderón.

El Barça descansa avui i dilluns tornarà als entrenaments sense gairebé jugadors pels compromisos internacionals de les seleccions. Xavi no jugarà el pròxim partit de Lliga contra el Vila-real, ja que va veure la cinquena targeta groga per protestar una decisió al col·legiat Muñiz Fernández.

Tot i que Pep Guardiola es va felicitar per la bona resposta dels seus jugadors després d'una setmana atípica i complicada, va insistir en la necessitat de tancar abans un partit en què els blaugranes van desaprofitar moltes ocasions i van acabar demanant l'hora.

Rosell, indignat

Quan va acabar el partit, el president del Barça, Sandro Rosell, va explicar que el club anirà als tribunals i arribarà fins al final davant les insinuacions de dopatge fetes per la Cadena COPE. "Estic molt enfadat pel que ha passat aquestes setmanes. Una cosa són queixes sense arguments per temes del calendari i dels àrbitres, com es va poder comprovar a Sevilla, i una cosa molt diferent són les calúmnies, i això no es pot permetre", va assegurar.

"Quan es calumnia el club, els seus jugadors, tècnics, metges... Per aquí no hi passem, i anirem fins a les últimes conseqüències. Això fa mal a la imatge del Barça i els culers. No volem que això segueixi així", va afegir.

La baixa de CR7 és "important"

Andrés Iniesta ha aprofitat la presentació del llibre solidari "Herois de l'esport", del qual n'és padrí, per analitzar l'actualitat blaugrana. El migcampista de Fuentealbilla ha qualificat la baixa de Ronaldo al Reial Madrid d'"important" tenint en compte que es tracta "d'un dels millors jugadors del món". "No sé com ho resoldrà el Madrid -ha afegit el jugador blaugrana- però té una plantilla molt bona i jugadors que poden suplir qualsevol baixa".

Sobre el partit de dissabte amb el Getafe, Iniesta ha subratllat que l'equip culer està "content per haver pogut fer un bon partit en una setmana complicada per nosaltres". I és que al cap dels homes de Guardiola hi ha Éric Abidal. Iniesta ha celebrat que l'operació hagi anat bé. "Aviat podrem anar a veure'l", ha dit Iniesta.

El Xakhtar guanya, però perd Txigrinski i Luiz Adriano per lesió


El rival del Barça en el quarts de la Champions League ha golejat per 4 a 0 el Volyn, i segueix dominant amb autoritat la lliga ucraïnesa. Però el conjunt entrenat per Lucescu ha rebut dues males notícies. Tant Luiz Adriano com l'exbarcelonista Txigrinski s'han hagut de retirar de l'encontre per lesió. En el cas de Txigrinski, dilluns se li faran unes proves per conèixer l'abast de la lesió. El brasiler Luiz Adriano ha hagut d'abandonar el camp amb llitera i tampoc es coneix la gravetat de la seva lesió.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut