Les jugadores del Barça afronten la final de la Champions amb la màxima il·lusió
Lliga de Campions

El Barça afronta la final de la Champions amb la màxima il·lusió i ambició

El tècnic blaugrana, Lluís Cortés, assegura que afronten el partit contra l'Olympique de Lió amb ganes de competir i lluitar per la victòria contra un rival que afronta la final de Budapest amb l'etiqueta de favorit

Imma PedemonteActualitzat

Mai una roda de premsa del Barça femení havia generat tanta expectació. La sala de premsa de la Ciutat Esportiva s'ha omplert de gom a gom en el dia d'atenció als mitjans abans de marxar, aquest dijous, cap a Budapest. Dissabte juguen la final de les finals: la de la Champions. Ho fan amb la il·lusió de les debutants i sense complexos... tot i tenir al davant el totpoderós Olympique de Lió.

Últimes consignes. Últims detalls abans de viatjar cap a Hongria. Lluís Cortés, que ha allargat el seu compromís amb el Barça femení, també té temps per a la broma. Ambient distès abans del partit de les seves vides. Primera final europea, però sense drames. Han de jugar com sempre, com saben fer-ho.

Kheira Hamraoui, que ja ha viscut l'experiència de ser campiona d'Europa justament amb l'Olympique, s'ho perdrà perquè està sancionada. Patri Guijarro, després de mesos lesionada, s'acaba d'incorporar a la feina comuna. Però l'objectiu és d'equip. Totes a l'una.

A Budapest es trobaran amb un gegant d'Europa, l'IOlympique de Lió. Arribats a aquest punt, les blaugranes ho posaran tot: il·lusió i ganes, com assegura el tècnic, Lluís Cortés.

"Hi anem amb tota la il·lusió del món, també amb tota l'ambició, però també amb ganes de competir-la. Ja que hem arribat fins aquí i som a la final, hem d'intentar guanyar-la. Crec que no anar amb l'etiqueta de favorites és bo".

Les jugadores Mariona Caldentey i Marta Torrejón han explicat que si tenen un bon dia i fan un bon treball defensiu poden tenir les seves opcions.

"Crec que si tenim un bon dia, si estem precises, i tenim una mica de sort, perquè també es necessita, per què no?"

"El partit comença zero a zero i si no marques, difícilment guanyaràs. Crec que és molt important el treball defensiu que haurà de fer l'equip."

El rival és un els millors clubs del món, amb cinc Champions guanyades, però ningú va dir que seria fàcil. Fan pinya per aconseguir-ho. Arribar a la primera final de Champions... i donar la sorpresa. De moment viuen el somni.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut