Umtiti és felicitat pels seus companys després de marcar un gol (Reuters)
Barça

El Barça afronta el desplaçament a Vigo a quatre dies de la final de Copa

El desplaçament a Vigo d'aquest dimarts pot posar el llacet a la Lliga abans de la final de Copa. Valverde ha de decidir si reserva jugadors de cara a la final de dissabte

Actualitzat

La victòria contra el València (2-1) va servir perquè el Barça superés la decepció per l'eliminació a la Champions i de pas va evitar que la incertesa es traslladés també a altres competicions. Així ho va indicar Ernesto Valverde, tècnic blaugrana, que va respirar alleujat al final del partit de dissabte.

Ara, a Valverde se li presenta una nova setmana crucial, que acabarà amb la conquesta del seu primer títol com a blaugrana o amb la pèrdua d'un altre títol: la final de Copa del Rei de dissabte (21.30) contra el Sevilla pot eclipsar la jornada intersetmanal de Lliga, amb la visita del Barça a un camp sempre exigent com és el del Celta, aquest dimarts (21.00).

El Barça és a 7 punts de proclamar-se campió de Lliga, entre els que sumi i els que deixi de sumar l'Atlètic de Madrid. Cal veure si aquest ampli marge porta el tècnic basc a reservar jugadors a Balaídos pensant en la final de dissabte. A partir de l'entrenament d'aquesta tarda i de la llista de convocats tindrem pistes.  

ARXIVAT A:
Final Copa 2018
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut