Pascual, durant la final (Reuters / Thilo Schmuelgen)
Handbol

Xavi Pascual admet la superioritat del Kiel: "Han estat millors que nosaltres en tot"

Tant l'entrenador del Barça com els jugadors han destacat el gran partit que ha fet el campió alemany. Ara bé, tots coincideixen, també, que l'experiència els servirà. "Si tornem, haurem de donar molt més per guanyar", ha sentenciat Dika Mem.

Redacció Esport3Actualitzat

"Han estat millors". Així ho ha admès Xavi Pascual, sense embuts. L'entrenador del Barça s'ha mostrat resignat per la derrota en la final de la Champions i ha volgut destacar el bon partit del seu rival, el Kiel.

"No hi ha res més a dir. Han estat millors que nosaltres en tot i ens han guanyat. En cap cas hem tingut el control del ritme del partit. No hem estat fins en el sistema defensiu i no hem pogut córrer. Necessitem córrer perquè som més petits i, quan juguem aturats, patim."

En la mateixa línia s'han expressat alguns dels seus jugadors. El francès Dika Mem va ser la principal referència ofensiva en la semifinal contra el PSG, amb vuit gols.. avui, en canvi, s'ha vist frenat pel campió alemany.

"Teníem ganes de guanyar aquesta Champions. Hem de treballar més i més dur. Si tornem, haurem de donar molt més per guanyar."

També Raúl Entrerríos mira cap endavant. L'objectiu és tornar a una Final Four, i fer-ho amb l'ambició d'aixecar la desena Copa d'Europa del Barça.

"És dolorós tornar de Colònia amb le mans buides. Ho hem d'acceptar . Ens de posar a treballar i no oblidar que avui hem perdut per tornar a ser aquí, el pròxim cop, molt més forts."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut