Barça

El Barça admet contactes amb Leo Messi per al seu retorn

En una roda de premsa de presentació de la Barça Academy, el vicepresident esportiu del Barça ha parlat també d'Ansu Fati: "No puc garantir al 100% que es quedi"

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Yuste ha admès que el Barça està en contacte amb l'entorn de Leo Messi per un possible retorn de l'argentí al Barça la temporada vinent: "El destí és savi i farà --cosa que m'agradaria moltíssim--que, si s'ajuntessin tots els condicionants possibles, aquesta història d'amor acabi amb el Leo a Barcelona."

Yuste ha parlat de l'afecte que el club segueix tenint per Messi i ha reconegut que, després de participar en les infructuoses negociacions per la continuïtat de l'argentí fa dos estius, té una espina clavada.

"Messi ve de la Masia. A títol personal m'encantaria que tornés. I crec que a molts aficionats també els encantaria per tot el que representa i perquè les històries boniques a la vida han d'acabar bé. I sí, tenim contacte amb ells."

Xavi Hernández, en la roda de premsa anterior al partit d'aquest dissabte contra l'Elx, també s'ha mostrat favorable al retorn de Messi.

Leo Messi i Ansu Fati, dos "10" en el punt de mira

Ansu Fati, l'altre front obert

Yuste també s'ha pronunciat sobre les paraules del pare d'Ansu Fati, molt enfadat amb el Barça. El vicepresident esportiu ha assegurat que com a pare l'entén: "Com a pare, et deixes portar per l'emoció i no penses en res més, ho entenc perfectament. L'Ansu està totalment identificat amb el projecte, té unes ganes boges de triomfar aquí i s'està entrenant i donant-ho tot per tenir minuts."

 

Yuste també ha assegurat que el club compta amb ell, però ha admès que no pot garantir al 100% la seva continuïtat.

"Garantir-ho al cent per cent no puc fer-ho, perquè tampoc depèn de mi. Al club hi ha un entrenador, secretaria tècnica, director de futbol... Tots ells ens donen la seva visió a la junta directiva. El que et puc dir ara com ara és que l'entrenador compta amb ell."

Yuste ha recordat que Ansu és un jugador format a la Masia i un exemple per al planter: "No vull que cap dels nois formats a casa marxi. Tant de bo tinguéssim un equip fet íntegrament per jugadors de casa."

Yuste ha donat aquestes explicacions en el marc de la presentació de la Barça Academy.

ARXIVAT A:
MessiAnsuFati
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut