Sergio Lozano ha marcat el segon gol del Barça contra el Cartagena (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça acusa la ressaca europea i no passa de l'empat contra el Cartagena (2-2)

Marinovic, a només 38 segons per al final, ha establert la igualada definitiva al Palau només dos dies després que els blaugranes es proclamessin campions d'Europa

David CarballoActualitzat

Només dos dies després de coronar-se campió d'Europa, el Barça de futbol sala ha tornat a jugar un partit de lliga al Palau Blaugrana. El Jimbee Cartagena li ha fet el passadís d'honor, però després no li ha posat les coses gens fàcils sobre el parquet i ha estat capaç d'arrencar un agònic empat.

L'equip d'Andreu Plaza s'ha avançat amb un gran gol de vaselina d'Adolfo en el minut 5, però Andresito ha empatat ja ben entrada la segona part. El capità Sergio Lozano ha sortit al rescat i ha fet un golàs per firmar el 2 a 1. Però a 38 segons del final, el croat Marinovic ha establert l'empat a dos definitiu.

El Barça ha acusat el desgast físic per la ressaca europea i també la important baixa de Ferrao i no ha guanyat cap partit de lliga en les dues primeres jornades.