Rodrigo juga actualment al Leeds però va estar a punt d'anar al Barça (Reuters)
Barça

El Barça acceptava pagar 63 milions d'euros per Rodrigo

Segons els àudios filtrats pel diari valencià Superdeporte, el València i el Barça ja tenien pactat el traspàs de Rodrigo per 63 milions d'euros. La venda es va frenar perquè el club blaugrana volia fer dos pagaments i el president del València no es va refiar de l'operació

Actualitzat

L'actual davanter del Leeds Rodrigo Moreno va estar a punt de vestir de blaugrana quan formava part de la plantilla del València. Segons els àudios filtrats pel diari valencià Superdeporte, el president del club, Anil Murthy, va tancar un acord de venda de 63 milions d'euros amb Ramon Planes i Éric Abidal, llavors responsables de l'àrea esportiva.

A més, havien pactat que el pare de Rodrigo cobrés 2 milions d'euros de comissió. Segons Murthy:

Em veig amb Ramon Planes, Òscar Grau i Éric Abidal, i em diuen que el poden comprar per 63 milions sense problemes. 'Li pagarem 2 milions al pare aquest any i després 63 per a vosaltres. Faríem un pagament de 30 milions aquest any i, pel tema del fair play, la resta la següent temporada'. Llavors jo els vaig preguntar: "Però vosaltres hi sereu l'any vinent?" Perquè si no hi són el meu nom estaria al costat de Bartomeu, expresident, i me'n vaig a Picassent (en referència a la presó valenciana)

Finalment, Rodrigo Moreno no va ser jugador del Barça i l'estiu del 2020 va acabar marxant a Anglaterra per fitxar pel Leeds, on ha tingut protagonisme a nivell de minuts però un rendiment discret pel que fa a gols. Una operació frustrada que apuntava a un nou fiasco de la direcció esportiva del moment.

Anar al contingut