Victòria del Barça a Fuenlabrada
Delaney llançant a cistella

El Barça acaba patint fins al final per guanyar a Fuenlabrada (90-94)

Tot i dominar clarament a la primera part (22-39, minut 16) amb un Abrines espectacular, el Barça s'ha vist sorprès per la reacció final del Fuenlabrada

Xavi LorenteActualitzat

Cinc triples anotats en els primers 7 minuts han obert el domini del Barça en el partit. Mirotic, Claver i Delaney han trencat la defensa madrilenya (8-19, minut 7). El Fuenlabrada s'ha refet momentàniament (16-22, minut 12) fins que ha aparegut a escena un Àlex Abrines on fire. L'aler mallorquí ha dinamitat l'anella rival amb un repertori completíssim de tir. Els seus 15 punts abans del descans han donat als de Pesic un màxim avantatge de 17 punts (22-39, minut 16). L'exblaugrana Marc Garcia, Mockevicius i Brown han començat a entrar en joc i han maquillat el marcador final de la primera part (36-47, minut 20).

A la represa, els locals s'han acostat a només cinc punts (48-53, minut 25) amb Marc Garcia entonadíssim des de la línia de tres. Mirotic ha ressorgit per tornar a recuperar el control del partit amb tres accions gairebé consecutives (50-65, minut 27). El Barça s'ha complicat un altre cop les coses en el tram final. El Fuenla ha cregut en la remuntada (81-85, minut 38) i ha forçat un desenllaç emocionant amb un imparable Marc Garcia (28 punts). Un triple del manresà a 53 segons del final ha situat un preocupant 86-88. Víctor Claver (14 punts) ha replicat amb la mateixa moneda en la següent jugada (86-91). Dos tirs lliures de Garcia han mantingut la pressió sobre els blaugranes (88-91). Malcom Delaney (15 punts) ha anotat des del tir lliure el 88-92 i en una cistella ràpida Brown (17 punts) ha retallat diferències (90-92) a pocs segons del final. Niko Mirotic (17 punts) ha tancat la victòria amb dos tirs lliures finals (90-94). Catorzè triomf a la lliga ACB i el Barça es posa colíder empatat amb el Madrid que rep aquesta tarda al Baskonia.