Bàsquet

El Barça perd a Vitòria (82-71) i Jasikevicius torna a criticar l'actitud de l'equip

Avui el Barça ha trobat a faltar, i molt, Mirotic. Les dues victòries de la setmana s'havien gestat amb esforç defensiu, però en la segona part han faltat molts punts per respondre al dinamisme del Baskonia. Per Jasikevicius ha faltat actitud i defensa, i el tècnic lituà ha tornat a carregar contra els seus en la roda de premsa

Xevi BardoletActualitzat

Abrines ha començat de titular malgrat el lleuger esquinç contra el Panathinaikos. Hanga ha estat el base inicial, però el Barça ha necessitat Calathes per començar a produir amb regularitat. En el segon quart, ha semblat que la defensa dels de Jasikevicius obria el camí cap a un ampli avantatge. Però han vingut un seguit de pilotes perdudes que han facilitat còmodes cistelles del Baskonia i han espatllat la bona feina. En la primera meitat, s'ha confirmat que sense Mirotic ni Claver, Sergi Martínez és un jugador important en la rotació. I més, si Rolands Smits es mostra tan endormiscat com avui.

El pitjor per al Barça ha vingut en el tercer quart, quan s'han seguit cometent imprecisions en atac que han minat, a més, la moral defensiva. I els d'Ivanovic, liderats per un Rokas Giedriatis que té un talent que no se l'acaba, s'han disparat. Els vitorians han anotat 31 punts en el tercer període i, amb un màxim avantatge de 13, han posat els blaugranes contra les cordes. I encara bo que Heurtel tenia el dia.

Però no ha acompanyat cap més jugador i el darrer període ha estat extramadament plàcid per al Baskonia. Jugant a estones amb tres bases i amb molt dinamisme, els vitorians han pogut lluir-se, com en una fantàstica jugada de Vildoza que ha trencat els malucs de Smits. 82 a 71 i moltes coses a millorar de cara al clàssic previst per a divendres, amb un partit previ el dimarts contra el Guipúscoa. Jasikevicus ha estat contundnet en la roda de premsa posterior:

"No puc entendre com el Baskonia pot tenir més energia havent jugat divendres i nosaltres dijous. És inacceptable. Ens han  anotat 63 punts per errors propis, no ho havia vist mai en la meva carrera com a entrenador. Després de dues victòries en l'Eurolliga hem pensat que som millors del què realment som. M'emporto un gran decepció."

 

 

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut