Bàsquet

El Barça, a un partit del títol de la Lliga ACB

Adam Hanga reconeix que hi arriben cansats, però que l'equip ho posarà tot al damunt de la pista; Dusko Ivanovic té clar que manarà el físic i que qui estigui més encertat en la faceta defensiva s'emportarà el títol

Redacció Esport3Actualitzat

Barça i Baskonia viuen la jornada prèvia a la final de la Lliga ACB, una final atípica a les habituals a conseqüència de la Covid-19 i que tal com l'ha definit Dusko Ivanovic és més semblant a una fase final de Copa que a una de Lliga. Els blaugranes busquen assolir un títol que fa sis anys que no guanyen, mentre que l'equip vitorià, de la mà del tècnic montenegrí, s'ha refet i opta a un títol que molt pocs dels seus seguidors podien pensar a principis de temporada. Una de les claus, segons Ivanovic, ha estat "dotar de confiança el vestidor perquè tornessin a ser competitius", un objectiu que han assolit en aquesta fase final exprés de la Lliga ACB.

Per la seva part, Adam Hanga reconeix que l'equip arriba al límit físicament, però que "estem davant del darrer esforç i ho deixarem tot a la pista, ja que és l'últim partit". Barça i Baskonia ja es van enfrontar a la fase de grups amb victòria catalana per 81-75 en un partit força igualat i que es va decidir en el darrer quart.

La final la disputaran els dos equips més físics de la competició. Ivanovic té clar que aquest aspecte i la defensa seran determinants en el desenllaç del partit, "l'equip que menys errades faci defensivament serà el que tindrà més opcions de poder-se proclamar campió". L'aler hongarès està convençut que els "petits detalls seran els que decantaran aquesta final" i ha reconegut que "l'arribada de Dusko al Baskonia va servir per canviar la dinàmica de l'equip i estan fent molt millor bàsquet". Hanga ha explicat que "tots dos equips ens coneixem molt i hi ha poc marge per a la sorpresa, ja que ens hem enfrontat molts cops. Però que el partit es juga a un partit i els dos equips volen guanyar, però que només un en sortirà campió".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut