Nélson Semedo, amb Philippe Coutinho en una imatge recent (EFE)
Nélson Semedo, amb Philippe Coutinho en una imatge recent (EFE)
Barça

El Barça cedeix Wagué i és a punt de traspassar Semedo

L'equip blaugrana es pot quedar sense dos dels seus laterals drets en qüestió d'hores: mentre el traspàs de Semedo al Wolverhampton es troba al tram final, Wagué ha viatjat a Grècia amb permís del club per segellar la seva marxa al PAOK

Xavi LemusActualitzat

Dos dels tres laterals drets del Barça, Nélson Semedo i Moussa Wagué, es troben a la rampa de sortida del club. El cas que pot tenir més incidència és el de Nélson Semedo, que està a punt de tancar el seu traspàs al Wolverhampton anglès. La seva venda, si s'acaba fent, donarà al Barça una quantitat que li permetrà afrontar operacions de reforç.    

Qui si que ha abandonat ja el Barça de manera oficial és un altre lateral, Moussa Wagué. El senegalès, de 21 anys, ha viatjat a Grècia amb permís del club per tancar la seva incorporació al PAOK de Salònica com a cedit, repetint l'experiència de la temporada passada, quan va marxar al Niça. La trajectòria de Wagué al Barça està sent molt discreta. Fitxat de l'Eupen belga, el jugador africà mai no s'ha consolidat al primer equip blaugrana. Ara, provarà d'assolir el seu millor nivell a la Lliga grega. 

 

 

Aquesta doble sortida, si s'acabés concretant, implicarà que part dels diners ingressats per la venda de Semedo -es parla d'una quantitat pròxima als 30 milions d'euros- s'hauran de reinvertir en un lateral dret, ja que només quedarà Sergi Roberto per cobrir aquesta demarcació. En aquest sentit, ja han començat a aparèixer noms. El més ben posicionat per ocupar aquest buit és Sergiño Dest, de l'Ajax. Però el Bayern de Munic també s'ha afegit a l'interès pel jove internacional nord-americà.

 

 

 

Anar al contingut