Barça

El Barça, a començar l'any amb bon peu a Getafe

Els blaugrana, que la temporada passada ja van superar els madrilenys a domicili, buscaran trencar el mur de Bordalás al Coliseum Alfonso Pérez i començar l'any marcant diferències a la Lliga

Actualitzat

El FC Barcelona visitarà aquest diumenge el Getafe amb l'objectiu de sumar tres punts que li permetin començar l'any marcant el ritme a la Lliga. Els blaugrana, líders amb 37 punts i amb tres d'avantatge sobre el segon classificat, l'Atlètic de Madrid, encadenen quatre victòries consecutives al campionat domèstic i buscaran a Madrid un triomf que els permeti seguir amb la bona dinàmica.

L'equip català podrà comptar una altra vegada amb Sergi Roberto, recuperat de la lesió que es va fer al novembre, i Jeison Murillo, fitxat aquest mercat d'hivern, en un partit en què seran baixa Umtiti, Rafinha, Vermaelen, Samper i Munir que, després de comunicar que no renovarà amb el Barça, s'ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Valverde, en la roda de premsa prèvia al duel d'aquest diumenge, va avisar que la visita al Coliseum Alfonso Pérez "no serà gens fàcil" i que "és un molt bon partit per començar l'any".

L'equip de Bordalás encadena cinc partits seguits sense conèixer la derrota a la Lliga i, situat en setena posició, és un dels candidats a lluitar per les posicions europees a final de temporada. El Getafe, amb 4 gols encaixats en 8 partits, és el segon equip de la Lliga que es mostra més segur com a local, només superat pel Reial Madrid, que en porta 3.

Una visita incòmoda per als blaugrana que la temporada passada van aconseguir superar els madrilenys sobreposant-se a un gol de Shibasaki en la primera meitat. Tot i això, Denis Suárez, primer, i Paulinho, a pocs minuts pel final, van aconseguir capgirar el marcador.

ARXIVAT A:
ValverdeMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut