Barça

El Barça 2022-23 engega motors

El conjunt blaugrana ha començat la pretemporada amb el primer entrenament a la Ciutat Esportiva

Redacció Esport3Actualitzat

A falta de les noves incorporacions, a falta dels internacionals, Xavi ha dirigit el primer entrenament del dia 1 de la pretemporada amb 15 futbolistes del primer equip i 7 del filial. Del primer equip hi eren: Ter Stegen, Piqué, Dest, Ansu, Nico, Pedri, Sergi Roberto i Aubameyang.
S'han reincorporat els cedits Collado, Trincao, Pjanic i Iñaki Peña.

I davant la sorpresa de tot el cos tècnic també han aparegut Riqui Puig i Neto, a qui es va comunicar que es busquessin equip per a la pròxima temporada i que, per tant, no calia que avui es presentessin a la ciutat esportiva.

A Xavi li sobren jugadors dels que ja hi eren i n'hi falten per arribar. A la gira de dues setmanes pels Estats Units ja hi podrà incorporar els futbolistes que es presentaran aquesta setmana: Kessie i Christensen. El tècnic de Terrassa voldria poder comptar ja amb algun dels jugadors diferencials com Lewandowski o Raphinha, i ara mateix sembla complicat i el temps se'ls tira a sobre.

Fins dissabte als jugadors els espera una setmana intensa d'entrenaments amb un parell de jornades amb doble sessió. És el primer curs que Xavi arrenca de zero conscient que la feina que es faci en pretemporada ha de donar els seus fuits durant els 10 mesos de competició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut