Barça

El Barça 2019-20 comença els entrenaments amb Griezmann com a gran protagonista

Després de superar les revisions mèdiques, els jugadors del primer equip, amb l'excepció dels que van disputar la Copa Amèrica, s'han tornat a posar a les ordres d'Ernesto Valverde

Actualitzat

El Barça 2019-20 s'ha llevat d'hora aquest dilluns al matí per començar a treballar. Els jugadors del primer equip han anat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer el primer entrenament de la pretemporada.

Marc-André ter Stengen; Nelson Semedo, Jean-Claire Todibo, Gerad Piqué, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Clement Lenglet, Sergi Roberto; Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Rafinha Alcántara, Carles Aleñá; Malcom, Ousmane Dembélé, més les noves incorporacions Antoine Griezmann, Frenkie de Jong i el porter Neto Murara s'han posat a les ordres d'Ernesto Valverde.

Els joves del filial Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig, Álex Collado i Carles Pérez han treballat amb el primer equip.

Els jugadors que han disputat la Copa Amèrica -Leo Messi, Luis Suárez, Arturo Vidal, Philippe Coutinho i Arthur Melo- tenen permís del club per allargar les seves vacances fins a començaments d'agost.

ARXIVAT A:
Griezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut