Barça

El Barça 2018-2019 engega motors amb les revisions mèdiques

Els jugadors del primer equip que no han disputat el Mundial, els cedits i els que pugen del filial passaran la revisió mèdica

Actualitzat

El Barça 2018-19 engega motors aquest dimecres al matí. Dia de retrobada entre els jugadors del primer equip que no han participat en el Mundial: Jasper Cillessen, Nelson Semedo, Sergi Roberto, Lucas Digne, Denis Suárez, Aleix Vidal, André Gomes i Paco Alcàcer; els cedits que tornen a la disciplina blaugrana: Rafinha, Douglas, Munir, Marlon o Samper, i els jugadors que pugen del filial: Carles Aleñà, en procés de recuperació, i Adrià Ortolà. 

Arthur Melo, l'únic reforç que el club blaugrana ha fet fins ara, no es posarà a les ordres d'Ernesto Valverde fins divendres, mentre que Iniesta, Paulinho i Deulofeu ja no ho faran perquè han posat rumb a nous destins professionals lluny de Can Barça.

Després de passar les revisions mèdiques aquest dimecres al matí, el conjunt blaugrana s'exercitarà a partir de dijous al matí fins al 23 de juliol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i després marxarà cap als Estats Units, on disputarà una part de la pretemporada i participarà en la International Champions Cup.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut