El Badalona guanya el 26è Torneig d'Històrics després de vèncer l'Espanyol B a la final (3-0)

El Badalona s'ha proclamat campió de la 26a edició del Torneig d'Històrics després de superar en la final a l'Espanyol B. El partit, disputat al camp de la Verneda, del Júpiter, l'han dominat els badalonins, que han deixat la feina enllestida abans del descans, amb gols de dos dels nous fitxatges del conjunt escapulat, que s'ha renovat d'allò més aquesta pretemporada. Iñaki Goikoetxea, amb una vaselina, ha obert el marcador en el 41, i el central Xavi Pelegrí, de cap, a la sortida d'una falta, ha fet el segon a l'afegit del primer temps. Quan mancaven deu minuts pel final de la final, el juvenil Sergio Cortés ha sabut aprofitar una errada defensiva dels espanyolistes per marcar el 3-0. El Badalona succeeix l'Europa en el palmarès d'aquest torneig.